Photoshop

Jag har laddat ner lite brushes till ps. Jag är defenitivt ingen expert på att göra bilder i ps men det kan vara lite roligt ibland tycker jag :)
Här har jag använt mig av smoke brushes

Jag bara gjorde lite :)

Haha, jätte fint! verkligen! (hm...)


Mitt första inlägg!

Nu har jag gjort en blogg, riktigt varför vet jag faktiskt inte. Kanske för att få skriva av mig lite då och då när min hjärna är överbelastad. Jag har faktiskt en blogg sedan innan. I den bloggen skriver jag tillsammans med min kompis! Den är inte så värst seriös och inte så tråkig som den här kommer att bli. Jag startar alltså inte den här bloggen för att få läsare utan bara för att få skriva av mig lite!
Jag heter Lina och jag går i nian. Jag är 15 år men jag fyller 16 i slutet av året. En sak som jag kan störa mig på ibland, eller jag stör mig inte jag tycker bara att det är lite roligt. Det har alltid varit så att folk frågar; är det inte jobbigt att fylla så sent? Folk har nog faktiskt frågat mig den frågan så länge jag minns och jag har aldrig förstått vad som är det jobbiga med att fylla sent på året. Visst, när man fyller 18 är det självklart en annan sak, man får ta körkort senare och man får inte gå ut. Men jag menar nu i min ålder. Lixom vad är det som är så speciellt att fylla... ja ska vi säga 15 nu då. Är det att man blir byxmynig och att man får cykla utan hjälm? Oj, de två sakerna är ju verkligen så! Jag har cyklat utan hjälm i flera år nu, jag har inte väntat tills jag fyllt 15!

Det var faktiskt skönt att skriva av sig lite, oj! Jag kollade på klockan precis. Halv åtta hos mig har börjat!


Ciao!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0